the power of social media oevest

The Power of Social Media

Gepubliceerd :
januari 23, 2020
Door : Oevest Online Marketing

Sociale Media is niet meer weg te denken uit de hedendaagse cultuur. De laatste jaren is het al drukker geworden op social media. Je bent nog geen 3 seconden aan het scrollen en ja hoor daar is de eerste advertentie al. 

Nu denk je misschien wat heeft het dan voor nut om elke week een bericht te plaatsen op social media? Laat staan adverteren.

 

Wat social media voor u kan betekenen.

In dit lijstje hieronder staan 6 voordelen waar u van kunt profiteren door gebruik te maken van Facebook

 

1. Merkbekendheid.

Facebook is een van de grootste sociale mediaplatformen ter wereld. De aanwezigheid van uw bedrijf zal u helpen blootstelling te krijgen aan potentiële klanten.

 

2. Genereer websiteverkeer.

door koppelingen naar uw website te plaatsen, kunt u online bezoeken helpen verhogen.

 

3. Gerichte advertenties.

met Facebook-advertenties kunt u specifieke demografieën targeten op basis van locatie, leeftijd, geslacht en interesses.

 

4. Genereer zakelijke leads.

uw publiek van ‘likes’ op Facebook kan een prima startpunt zijn om verkoop leads te verzamelen. U kunt wedstrijden en weggeefacties gebruiken om e-mailadressen te verzamelen om uw marketinglijsten samen te stellen.

 

5. Klantenservice en feedback.

Facebook maakt communicatie in twee richtingen mogelijk tussen bedrijven en hun klanten. U kunt de berichtenservice gebruiken om rechtstreeks met uw klanten te communiceren. Recensies en opmerkingen kunnen een geweldige manier zijn om feedback van klanten te verzamelen en verbeterpunten te vinden.

 

6. Bewaken en verbeteren.

gebruik gegevens van ‘Facebook Insights’ van uw pagina om te begrijpen welke inhoud het beste werkt en plan de toekomst.